Szkolenie Stacjonarne 11.06.2025 w Opolu – Co wolno, a czego nie wolno w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży ? – czyli odpowiedni dobór produktów spożywczych do receptur i jadłospisów z uwzględnieniem norm żywienia z 2024r.

Dzień dobry, imieniu Centrum Kształcenia i Wdrożeń zapraszam na szkolenie:

Co wolno, a czego nie wolno w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży ? – czyli odpowiedni dobór produktów spożywczych do receptur i jadłospisów z uwzględnieniem norm żywienia z 2024r.

HARMONOGRAM ZAJĘĆ:
• 11.06.2025, godziny od 9:30 do 15:30 OPOLE

CENA:
• 315 zł netto – całkowity koszt udziału 1 osoby z placówki,
UWAGA: jednostki budżetowe zwolnione z podatku VAT.

Szczegółowym program przesyłam w załączeniu.

ZGŁOSZENIA:
• telefonicznie pod nr telefonu 733 447 745
• mailowo na adres szkolenia@ckiw.edu.pl (poprzez wypełniony i podpisany skan karty zgłoszeniowej).

INFORMACJE DODATKOWE:
• szkolenie odbywa się w czasie rzeczywistym z możliwością bezpośredniego kontaktu z prowadzącym,
• szkolenie jest nagrywane (możliwość uzyskania dostępu po szkoleniu na okres 7 dni),
• uczestnicy otrzymują bogate materiały szkoleniowe,
• każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat.

W razie pytań zapraszam do kontaktu.

Z wyrazami szacunku
Karolina Piech, tel. 733447745

OPOLE Co Wolno, A Czego Nie Wolno W żywieniu Zbiorowym Dzieci I Młodzieży – Czyli Odpowiedni Dobór Produktów Spożywczych Do Receptur I Jadłospisów Z Uwzględnieniem Norm żywienia Z 2024r.

Karta Zgłoszenia Na Szkolenie 2025 KP (1) 1

Udostępnij:

Współpraca

Przewiń do góry Przejdź do treści